Blondies met amaretto en witte chocolade
😍 29Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Blondies met amaretto en witte chocolade vegetarisch

Overheerlijke blondies met amaretto en witte chocolade, een klassieke combinatie van smaken. Een tikkeltje zoet, maar vooral erg lekker!

40 minuten
6 personen
Blondies met amaretto en witte chocolade ingrediënten
Recept blondies met amaretto en witte chocolade

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 20-01-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 40 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
30 minuten
Totale tijd
40 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet de bakvorm in met boter en bekleed met bakpapier. Smelt de boter in de kleine pan en roer de basterdsuiker dan erdoor tot een egale massa. 

Verplaats dit dan naar de grote kom en voeg de amaretto en vanille extract toe. Roer de eieren 1 voor 1 erdoor, zorg steeds dat het mengsel weer opnieuw glad is.

Voeg een snufje zout toe en roer geleidelijk de bloem erbij. Het beslag zal uiteindelijk stevig worden. 

Zelfgemaakte blondies met amaretto en witte chocolade
Zelfgemaakte blondies met amaretto en witte chocolade

Blondies met amaretto en witte chocolade afmaken – 30 minuten + wachttijd

Hak de chocoladereep grof en roer dit door het beslag. Verdeel het beslag evenredig over de bakvorm en bak de blondies dan gaar in ongeveer een half uur.

De exacte tijd is afhankelijk van je oven, de blondie behoort nog smeuïg te zijn. Laat de blondies dan volledig afkoelen en snijd in stukjes. Geniet ervan!

Wat vind je van dit recept?

29 waarderingen
😍
29
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
779.96 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
92.21 g
59.99 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
38.5 g
23.81 g
Eiwitten
9.35 g
Vezels
1.31 g
Natrium
122.07 mg
Mineralen
Ijzer
1.37 mg
Calcium
66.48 mg
Magnesium
16.96 mg
Kalium
16.96 mg
Fosfor
123.89 mg
Koper
0.27 mg
Zink
0.93 mg
Jodium
7 µg
Selenium
6.14 µg
Vitamines
Vitamine C
0 mg
Vitamine D
0.8 mg
Vitamine A
0.42 mg
Vitamine B1
0.09 mg
Vitamine B2
0.19 mg
Vitamine B6
0.17 mg
Vitamine B12
0.46 µg
Foliumzuur
30 µg
Vitamine E
0.22 mg
Vitamine K
0.05 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Blondies met amaretto en witte chocolade"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.