Deze makkelijke amandel kokos koekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Te maken met maar een paar ingrediënten. Extra lekker door een vleugje vanille.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 12-06-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 29-08-2024
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de suiker en vanille suiker luchtig samen met de eieren.
Meng het amandelmeel met bakpoeder en kokos en voeg dit geleidelijk toe aan de luchtige eieren.
Zorg ervoor dat het beslag glad is en maak bolletjes met je handen. Het beslag is plakkerig, dus je zou dit eventueel met een ijslepel kunnen doen.
Verdeel de bolletjes over de bakplaat bekleed met bakpapier en bak de koekjes dan mooi goudbruin in ongeveer 10 minuten.
Laat de koekjes een beetje afkoelen en bestrooi de koekjes dan met poedersuiker en geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.