Gerechtsoort: vergeten groente

5 Recepten

 


Pastinaak frietjes

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen

Deze pastinaak frietjes zijn heerlijk tijdens de herfst en een perfect bijgerecht tijdens de feestdagen. Een smaakvol en gezond alternatief voor standaard friet.


Pastinaaksoep met champignons

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Deze pastinaaksoep met champignons is extra lekker met knoflook en een vleugje hazelnoot. Een vegetarische (en vegan) soep bomvol smaak die zijdezacht is zonder toevoeging van room.


Geroosterde pastinaak met honing

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Een makkelijk en heerlijk bijgerecht voor de feestdagen met 'vergeten groenten'. Deze geroosterde pastinaak met honing uit de oven is een tikje zoet en extra lekker met tijm en walnoten.


Zalmrolletjes

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Deze zalmrolletjes met mierikswortel zijn heerlijk als tapas tijdens een feestje, maar je kunt ze ook serveren als onderdeel van een voorgerecht of salade.


Geroosterde aardperen

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen

Vergeten groente die je heerlijk als bijgerecht kunt serveren bij vlees, vis of in een salade. Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.