Super knapperige witlofsalade met groene appel en een romige dressing. Perfect bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Klaar in 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 22-10-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Voeg de créme fraîche en het appelsap toe aan de grote kom en meng goed met een garde. Voeg ongeveer een eetlepel olijfolie toe en breng de makkelijke dressing op smaak met peper en zout.
Verwijder de buitenste bladeren van de witlof en verwijder ook de harde bittere kern. Snijd de witlof in grove stukken en voeg deze toe aan de grote kom.
Was de groene appel en snijd deze in reepjes. Snijd de bosuien fijn en meng deze samen met de groene appel en witlof goed zodat alles bedekt is met de romige dressing.
Dat is het voor een makkelijk bijgerecht voor elk soort vlees of vis. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Bedankt voor je oplettendheid Nicole, ik heb het recept aangepast. De bosuien snijd je fijn en meng je door de salade. Veel liefs, Véronique
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.