Pittige aardappelpartjes uit de oven
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Pittige aardappelpartjes uit de oven vegetarisch

Deze pittige aardappelpartjes uit de oven zijn nóg lekkerder gemaakt door toevoeging van geraspte kaas. Een heerlijk krokant bijgerecht.

35 minuten
4 personen
Recept pittige aardappelpartjes uit de oven
Pittige aardappelpartjes uit de oven ingrediënten

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 09-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
25 minuten
Totale tijd
35 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Was de aardappels goed onder stromend koud water. Snijd de aardappels vervolgens in partjes, zorg dat deze ongeveer gelijke maten hebben zodat ze evenredig gaar zullen worden.

Verwarm de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius. 

Pittige aardappelpartjes uit de oven
Pittige aardappelpartjes uit de oven

De pittige aardappelpartjes uit de oven bakken – 25 minuten

Rasp de kaas zo fijn mogelijk en meng deze samen met de gedroogde basilicum en gemalen chili door de aardappelpartjes.

Besprenkel de aardappelpartjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelpartjes over de ovenschaal en bak deze mooi krokant in ongeveer 20 minuten.

Roer ze halverwege een keer door zodat alle kanten krokant zullen worden. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

6 waarderingen
😍
6
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
2 reacties op "Pittige aardappelpartjes uit de oven"
Karin van Koesveld-Groet zegt op 15-08-2017
Leuk en lekker, dankjewel, een goed idee voor mij voor morgen.
Ohmydish zegt op 15-08-2017
Dankje, smakelijk alvast! :)

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.