Bak je eigen zeebaars met citroengras en gember, recept voor 4 personen. Serveer met rijst en een lekkere salade, klaar in 45 minuten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zeebaars-met-citroengras-en-gember
Snijd de zeebaars over de lengte in en haal de ingewanden eruit. Maak de vis nogmaals schoon onder koud, stromend water. Dep de vis droog met een keukendoek.
Zeebaars
Snijd de tweede limoen in partjes en plaats per vis 2 partjes. Verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden celsius. Halveer elk limoenblad en druk de bladeren in de vis. Pak beide vissen losjes in met aluminiumfolie.
Zeebaars met citroengras en gember
Je kunt de zeebaars met citroengras en gember ook vooraf maken, en tot maximaal 6 uur lang in de koelkast bewaren. Laat de vis dan in het aluminium pakketje. Verwijder voor het serveren eventueel de citroengras.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.