Deze witlof met rauwe ham uit de oven is gevuld met gehakt en is makkelijk te maken. Extra lekker met krokante ham en een zachte aardappelpuree.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/witlof-met-rauwe-ham-uit-de-oven
Dit recept heb ik gemaakt naar idee van Heerlijke Happen voor de swiepswoepswap. Dat is een initiatief via Instagram om van een andere site te koken.
Breng ondertussen het gehakt op smaak met peper, zout, mosterd, een klein ei en een beetje paneermeel. Verdeel het gehakt dan in 4en en vorm er kleine staafjes van.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Witlof met rauwe ham uit de oven
Bak de witlof gevuld met gehakt gaar en krokant in ongeveer een half uur. Serveer direct met bijvoorbeeld aardappelpuree, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.