Vistaco's met kabeljauw met zure room en een groene koolsalade. Veel lekkere smaken gecombineerd in 1 gerecht, klaar in 30 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vistacos-met-kabeljauw
Bedek de kabeljauw met het mengsel, gebruik hiervoor je handen om te voorkomen dat de vis stuk gaat. Mocht je geen zin hebben om olie over je handen te krijgen dan kun je latex handschoenen aan doen, of eventueel voorzichtig met een lepel. Plaats de grote kom met de kabeljauw in de koelkast voor tenminste 15 minuten tijd.
Vistaco's met kabeljauw
Gril de tortilla's in ongeveer 15 - 30 seconden aan beide kanten. Voeg salade (zoals een groene koolsalade) toe en plaats daar de gebakken kabeljauw stukjes op.
Deze vistaco's zijn het lekkerst met een zure room, een snel en makkelijk recept hieronder:
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.