Als je een goedkoper alternatief zoekt als pronkstuk tijdens de feestdagen, is varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven echt een aanrader.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/varkensrug-met-rozemarijn-en-krieltjes-uit-de-oven
Varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven voorbereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
Varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven
Bak de varkensrug mooi gaar in ongeveer 3 kwartier. De kerntemperatuur moet minimaal 60 graden zijn. Maak een makkelijke saus door een ui in ringen te snijden en deze te bakken samen met nog een paar extra takjes rozemarijn in de braadboter. Blus eventueel af met Brandy of sherry en serveer deze heerlijk en makkelijk jus bij de varkensrug. Serveer bijvoorbeeld met stoofperen en rode kool. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.