Als je een goedkoper alternatief zoekt als pronkstuk tijdens de feestdagen, is varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven echt een aanrader.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/varkensrug-met-rozemarijn-en-krieltjes-uit-de-oven
Varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven voorbereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
Varkensrug met rozemarijn en krieltjes uit de oven
Bak de varkensrug mooi gaar in ongeveer 3 kwartier. De kerntemperatuur moet minimaal 60 graden zijn. Maak een makkelijke saus door een ui in ringen te snijden en deze te bakken samen met nog een paar extra takjes rozemarijn in de braadboter. Blus eventueel af met Brandy of sherry en serveer deze heerlijk en makkelijk jus bij de varkensrug. Serveer bijvoorbeeld met stoofperen en rode kool. Smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!