Probeer eens een keer een andere soort tosti, deze tosti met geitenkaas, appel en salie is ook nog eens vegetarisch! Klaar in 15 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 30-05-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Schil de appel en snijd in dunne plakjes. Was de salie blaadjes om er zeker van te zijn dat er geen zand meer op zit.
Begin met het beleggen van een tosti. Beleg een snee brood met een plak geitenkaas. Plaats er dan de plakjes appel bovenop en scheur een aantal salieblaadjes in kleinere stukken en plaats bovenop de appelschijfjes.
Maak af door er nog een plak geitenkaas op te leggen, plaats dan het andere sneetje brood er bovenop. Herhaal voor de rest van het brood. Smeer boter over beide buitenkanten van het brood.
Verhit de grote bakpan op middel-hoog vuur en plaats dan de tosti's voorzichtig in de pan. Voeg eventueel meer boter toe. Draai de tosti's na 3 minuten om en bak de andere kant ook 3 minuten lang.
Als de tosti mooi bruin geworden is aan beide kanten –maar de kaas nog niet geheel gesmolten is– plaats dan een deksel op de pan en zet het vuur laag.
Bak de tosti's nog een aantal extra minuten. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.