Heb je zin in iets anders voor de lunch? Combineer dan eens rabarber en kaas, laat je verrassen met een sandwich met gegrilde rabarber en carre d'ambre!
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/sandwich-met-gegrilde-rabarber-en-carre-dambre
Was de rabarber stengels en snijd in stukken van ongeveer 3 cm. Voeg de stukken rabarber samen met de suiker toe aan een hersluitbare zak.
De marineer tijd hangt af van de zuurheid van de rabarber, de rabarber die wij gebruikten had maar een uurtje nodig.
De combinatie van zoete rabarber en geitenkaas is juist lekker, als de rabarber te zuur is zal de combinatie niet tot zijn recht komen.
Was ondertussen de veldsla en maak deze droog met behulp van de sla centrifuge.
Besmeer de sneetjes brood met carre d'ambre (of andere geitenkaas) en verdeel de veldsla over het brood. Verhit de grillpan tot erg heet.
Besprenkel de rabarber stukjes met een beetje olijfolie en grill aan beide kanten voor ongeveer 3 minuten, of tot het grill patroon zichtbaar is.
Verdeel de gegrilde rabarber stukjes over de sneetjes brood, eet smakelijk!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenJe proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.