Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok

Een biefstuk gerecht smaakt het beste als deze gemaakt is in een echte wok. Voeg verschillende verse groentes toe en bak deze met hoisinsaus

20 minuten
3 personen
Recept rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok
Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok ingrediënten

Ingrediënten

3 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 06-03-2016, dit recept is voor 3 personen en duurt 20 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Vul een middelgrote pan 3/4e met water en breng het water aan de kook. 

Schil ondertussen de wortel of bospeentjes en snijd deze in dunne reepjes. Verdeel de broccoli in roosjes, maar niet te groot. Pel de rode ui en snijd deze in halve ringen. 

Verwijder eventueel de zaadlijsten van de rode peper, afhankelijk van hoe pittig je het gerecht wilt hebben. Snijd de rode peper in fijne stukjes. Snijd de biefstukken in kleine stukken en zet apart. 

Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok
Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok

Bakken van het gerecht – 10 minuten

Verhit zonnebloemolie in een grote wok op hoog vuur. Bak de wortelen in de wok voor ongeveer een minuut, voeg dan de broccoli roosjes toe samen met de rode ui ringen. Na een paar minuten voeg je de biefstuk reepjes toe. 

Kook in de tussentijd de rijstnoedels in het kokende water gaar in 2 tot 3 minuten. Maak het wokgerecht af door de gesneden rode peper toe te voegen. 

Wanneer de broccoli en wortelen beetgaar zijn voeg je de hoisinsaus toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Giet de noodles af en serveer direct met de biefstuk en groenten, maak af met een klein handje sesamzaadjes. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

6 waarderingen
😍
6
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Rundvlees met broccoli en hoisinsaus uit de wok"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.