Deze risotto met kip en Chinese kool is ontzettend lekker door de toevoeging van champignons en spekjes. Extra vol van smaak door de kaas.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/risotto-met-kip-en-chinese-kool
Verwijder overtollig vet en spieren van de kipfilets en snijd deze in blokjes. Verwarm de bouillon in een kleine pan.
Risotto met kip en Chinese kool
Verhit ondertussen een grote bakpan op hoog vuur en bak hierin de kipblokjes enkele minuten. Voeg dan ook de spekjes samen met de champignons toe en bak nog enkele minuten. Voeg dan de Chinese kool toe, afhankelijk van de grootte van de pan moet je deze misschien in delen toevoegen. Bak het geheel enkele minuten en breng op smaak met peper en zout.
Zodra de risotto bijna gaar is, roer je de gebakken kip, spekjes, champignons en kool erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Maak de risotto af met geraspte grana padano, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.