Doodsimpel recept voor radijsboter, geweldig voor bij de tapas, als snack of voorafje. Binnen no-time staat deze boter met radijsjes op tafel, ideaal voor je volgende feestje.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 05-08-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Zorg ervoor dat de roomboter op kamertemperatuur is.
Maak de radijsjes schoon onder koud stromend water, en snijd beide kanten eraf met het klein mesje. Was de radijsjes daarna nog een tweede keer.
Voeg alle radijsjes toe aan de food processor samen met 250 gram boter dat op kamertemperatuur is.
Voeg redelijk wat zout toe. Tip: let op mocht je gezouten boter gebruiken.
Pureer alles tot een mooie radijsboter, laat de foodprocessor ongeveer 4 - 5 minuten werken. Geniet van deze zelfgemaakte radijsboter!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.