Makkelijk en heerlijke taart zonder gebruik van een taartvorm. Rabarber en wilde perzik galette is zoet en zuur tegelijk, perfect in balans.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rabarber-en-wilde-perzik-galette
Was de rabarber en wilde perziken. Snijd de rabarber stengels in kleine stukjes (ongeveer 1 cm). Verwijder de pit van de perzik en snijd de perzik in kleine partjes. Voeg 1 eetlepel bloem en 2 eetlepels suiker toe aan de grote kom met rabarber en perzik. Meng goed en zet apart.
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
Bak de galette in de oven voor ongeveer 30 tot 40 minuten, afhankelijk van je oven en dikte van het deeg. Het deeg is goed als het mooi goudbruin is. Je kunt een galette warm, lauw of zelfs koud serveren met een toef slagroom.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.