Lekker voor in de lente of zomer, deze pastasalade met komkommer is klaar in minder dan 20 minuten. Recept voor 4 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 09-03-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 10-11-2024
Vul de middelgrote pan met water en breng aan de kook. Voeg een snufje zout toe en kook de spaghetti beetgaar.
Giet de spaghetti af in een vergiet en koel af onder koud, stromend water. Plaats de spaghetti dan in de grote kom.
Om een zo mooi mogelijk effect te maken kun je de komkommer het beste door een spiraalsnijder halen. Wij hebben er (nog) geen, dus wij hebben de komkommer in dunne reepjes gesneden met behulp van een koksmes en snijplank.
Voeg de lange reepjes komkommer toe aan de grote kom met de spaghetti. Snijd de cherry tomaatjes in partjes en voeg toe aan de kom. Pers het sap uit de sinaasappel over de koude spaghetti salade heen.
Vermeng de resterende ingrediënten door de salade en meng alles goed door elkaar. Je kunt deze pastasalade met komkommer direct serveren, of tot maximaal 2 dagen (afgedekt) in de koelkast bewaren. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.