Oosterse wokgroenten
😍 7Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Oosterse wokgroenten veganistisch

Voorgesneden zakken met groenten kennen we allemaal wel, maar wat zit er eigenlijk in Oosterse wokgroenten? Maak ze eens zelf, voor een echt verse groentenmix.

15 minuten
4 personen
Recept oosterse wokgroenten

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 30-05-2023, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 21-05-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
0 minuten
Totale tijd
15 minuten

De Oosterse wokgroenten maken – 15 minuten

Verwijder de zaadlijsten van de rode paprika en snijd deze in kleine blokjes. Pel de rode ui en snijd deze vrij fijn.

Was de prei en snijd deze in dunne ringetjes. Was de paksoi en snijd deze fijn.

Oosterse wokgroenten
Oosterse wokgroenten

Verwijder de harde kern van een kwart witte kool en snijd deze in fijne reepjes of stukjes. 

Meng de witte kool samen met paksoi, prei, een handvol taugé, paprika, rode ui en eventueel een handvol (ontdooide) edamame boontjes. Je kunt deze groentenmix nu gebruiken in de wok zoals bijvoorbeeld voor de bekende kip siam. Eet smakelijk!

Tips!

Wat zit er in Oosterse wokgroenten?

De voorgesneden oosterse wokgroenten bevatten altijd witte kool, paksoi en prei. Daarnaast kan deze ook nog rode ui, paprika, taugé en edamame boontjes (soja bonen) bevatten.

Waar gebruik je Oosterse wokgroenten voor?

Deze Oosterse wokgroenten kun je gebruiken voor al je wokgerechten, zoals kip siam of combineer bijvoorbeeld met garnalen en noedels.

Wat vind je van dit recept?

7 waarderingen
😍
7
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
109.16 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
9.83 g
5.94 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
3.3 g
0.51 g
Eiwitten
8.19 g
Vezels
7.52 g
Natrium
18.03 mg
Mineralen
Ijzer
2.21 mg
Calcium
92.81 mg
Magnesium
59.97 mg
Kalium
59.97 mg
Fosfor
153.75 mg
Koper
0.32 mg
Zink
1.11 mg
Jodium
0.03 µg
Selenium
2 µg
Vitamines
Vitamine C
93.31 mg
Vitamine D
0 mg
Vitamine A
0.11 mg
Vitamine B1
0.28 mg
Vitamine B2
0.14 mg
Vitamine B6
0.3 mg
Vitamine B12
0 µg
Foliumzuur
70.63 µg
Vitamine E
0.25 mg
Vitamine K
0 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Oosterse wokgroenten"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.