Deze noedelsoep met biefstuk staat binnen 40 minuten op tafel. Boordevol smaak van knoflook, gember, rode peper, miso en meer.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/noedelsoep-met-biefstuk
Vul een kleine pan met water en de eieren en breng aan de kook. Zodra het water begint te koken, kook je de eieren 6 tot 8 minuten afhankelijk hoe hard of zacht je de eieren gekookt wil hebben. Verwijder de uiteindes van de wortels en was deze goed. Je kunt ervoor kiezen deze te schillen, maar schoon schrobben met een spons of borstel voldoet ook. Snijd de wortels vervolgens in niet te dikke plakjes. Was de bosui en snijd deze vervolgens in niet te dunne ringen.
Noedelsoep met biefstuk
Voeg na ongeveer 5 minuten de noedels toe, zorg dat deze niet aan elkaar gaan plakken dus roer ze tijdens het koken los. Voeg ook de biefstuk toe aan de soep en kook deze enkele minuten. Zorg ervoor dat deze niet te gaar zal worden en nog rosé van binnen is, afhankelijk hoe je de biefstuk het liefste eet.
Haal de biefstukken uit de soep en pak deze in met aluminiumfolie om ze even te laten rusten. Voeg de bosui toe aan de soep samen met sesamolie en mirin. Breng op smaak met eventueel meer sojasaus. Verdeel de soep over kommen en snijd de biefstuk met een scherp mes in reepjes. Verdeel de biefstuk en ei over de kommen, bestrooi het ei met een beetje peper. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.