No bake cheesecake met frambozen
😍 10Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

No bake cheesecake met frambozen

Zonder al teveel moeite kun jij je gasten verrassen met een heerlijke no bake cheesecake met frambozen. Snel, zacht en gemaakt met verse frambozen.

20 minuten
12 personen
No bake cheesecake met frambozen ingrediënten
Recept no bake cheesecake met frambozen

Ingrediënten

12 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 08-08-2015, dit recept is voor 12 personen en duurt 20 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 15 minuten

Vet de springvorm in met boter en zet aan de kant. Verkruimel de koekjes, er zijn een aantal manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een foodprocessor, blender of zelfs een deegroller.

Smelt de boter in een kleine sauspan en laat dit een aantal minuten afkoelen. Vermeng de koekkruimels samen met de boter en zeste van 1 limoen.

Druk het koekmengsel in de springvorm om een simpele taartbodem te maken. Vul de kleine kom met koud water en voeg 1 voor 1 de gelatineblaadjes toe en zet aan de kant.

Je kunt dezelfde kleine sauspan gebruiken om het gelatine-mengsel te maken. Voeg frambozen, citroensap van een halve citroen, suiker en water toe aan de kleine sauspan en verhit deze op laag vuur.

Gebruik de staafmixer om een glad frambozen-mengsel te maken. Knijp het water uit de gelatineblaadjes en meng deze samen in het hete frambozenmengsel.

Zet een aantal minuten aan te kant, en wacht tot dit afgekoeld is.

No bake cheesecake met frambozen
No bake cheesecake met frambozen

De no bake cheesecake met frambozen afmaken – 5 minuten + wachttijd

Vermeng roomkaas, slagroom en vanille-extract samen in de kom van je keukenmachine. Meng goed samen totdat je een glad mengsel overhoudt.

Voeg het frambozenmengsel toe en meng goed samen. Giet de cheesecake-vulling in de springvorm met de taartbodem en zet tenminste 3 uur lang in de koelkast, of tot deze stevig genoeg is. 

Garneer met verse frambozen en voeg optioneel wat opgeklopte slagroom toe. Geniet van deze lekkere no bake cheesecake met frambozen!

Wat vind je van dit recept?

10 waarderingen
😍
10
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
402.24 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
27.63 g
22.11 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
30.2 g
19.23 g
Eiwitten
5.61 g
Vezels
0.59 g
Natrium
166.28 mg
Mineralen
Ijzer
0.56 mg
Calcium
59.55 mg
Magnesium
11 mg
Kalium
11 mg
Fosfor
76.83 mg
Koper
0.03 mg
Zink
0.34 mg
Jodium
0 µg
Selenium
0 µg
Vitamines
Vitamine C
3.13 mg
Vitamine D
0.59 mg
Vitamine A
0.38 mg
Vitamine B1
0.02 mg
Vitamine B2
0.07 mg
Vitamine B6
0.04 mg
Vitamine B12
0.38 µg
Foliumzuur
7.08 µg
Vitamine E
0.02 mg
Vitamine K
0 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "No bake cheesecake met frambozen"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.