Meiknol partjes in mosterd uit de oven is een heerlijk bijgerecht dat goed combineert met bijvoorbeeld gehaktballen. Recept voor 2 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/meiknol-partjes-in-mosterd
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius.
Was de meiknollen voorzichtig onder koud stromend water en snijd dan in partjes. De makkelijkste manier is om deze eerst doormidden te snijden en daarna nogmaals doormidden.
Vermeng mosterd, (gedroogde) dragon, witte wijnazijn en olie met elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de meiknol partjes in met het mosterdmengsel, je kunt hiervoor het beste je handen gebruiken.
Leg de meiknol partjes op de bakplaat met bakpapier en plaats deze in de voorverwarmde oven.
Bak de meiknol partjes 20 minuten lang. Prik er na het bakken met een vork in om te zien of ze gaar zijn. Gaat de vork er makkelijk in? Dan zijn ze gaar, anders kun je ze nog eens extra 5 minuten bakken. Controleer dan opnieuw.
Dit bijgerecht is erg lekker met bijvoorbeeld gehaktballen. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.