Deze krokante kaasrolletjes zijn makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Een perfect makkelijk hapje op een feestje ipv de standaard chips en nootjes.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 30-12-2020, dit recept is voor 6 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Smelt de boter in een klein sauspannetje en en verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Verdeel de vellen brickdeeg in vier evenredige delen. Als je filodeeg gebruikt kun je deze is meerdere stukken verdelen aangezien de vellen meestal groter zijn.
Bestrijk de vellen met een dun laagje gesmolten boter gevolgd door een dun laagje fijn geraspte kaas. Breng op smaak met peper en eventueel een beetje zout. De kaas is ook al zout, dus waarschijnlijk is dit niet nodig.
Rol het deeg vrij strak op en leg dit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Je kunt eventueel extra boter gebruiken om de rolletjes dicht te plakken.
Bak de kaasrolletjes mooi goudbruin in ongeveer 10 minuten. De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en de grootte van de rolletjes. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.