Heerlijk geurende kip tandoori uit de pan. Indiaas gerecht die je met bijvoorbeeld geroosterde aardappels, rijst en een frisse salade kunt eten. Simpelweg genieten!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-tandoori-uit-de-pan
Voeg de verse gember en gepelde teentjes knoflook toe aan de vijzel. Maak een pasta van de gember en knoflook met behulp van de stamper. Voeg de knoflook-gemberpasta toe aan de grote kom. Voeg dan de stukken kip toe en marineer elk stuk kip met behulp van je handen. Wrijf de marinade goed in het vlees, je zult merken dat de marinade een bruinige kleur krijgt. Laat de kip minimaal een half uur marineren.
Kip tandoori uit de oven
Serveer de kip tandoori uit de pan met bijvoorbeeld geroosterde aardappelen en Griekse tzatziki. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.