Oorspronkelijk was de bereidingswijze voor pilav gelijk aan die van risotto. Dit is een zeer simpele versie van kip pilav met perzik (of pilaf). Mmm!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-pilav-met-perzik
Verwijder overtollig vet en spieren van de kipfilets en snijd deze dan in niet te grote blokjes.
Kip pilav met perzik
Voeg dan ook de passata, ketjap, sambal, curry en de andere helft van het groentebouillon blokje. Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Je kunt ervoor kiezen de saus te laten inkoken tot de gewenste dikte, of gebruik bijvoorbeeld maizena om de saus te binden. Roer de cashew noten door de saus.
Giet de rijst af, breng de saus op smaak met peper en zout en serveer de saus met de rijst en extra perzik. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.