Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-met-geitenkaas-en-mangochutney
Voorbereiding -- 15 minuten
Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode pepers en snijd de pepers fijn. Verhit 100 ml witte wijnazijn in de
kleine sauspan en laat 5 minuten lang inkoken. Voeg dan de blokjes mango en rode peper toe. Voeg ongeveer 1 theelepel geraspte verse gember toe aan de
kleine sauspan. Breng op smaak met zout, zet dan het vuur lager en laat 5 minuten lang pruttelen. Laat de mangochutney tot
kamertemperatuur afkoelen.
Kip met geitenkaas, naanbrood en mangochutney
De kip met geitenkaas, naanbrood en mangochutney afmaken -- 10 minuten
Snijd de kipfilet in 2 tot 3 even dikke stukken, afhankelijk van de grootte van de kipfilet. Wrijf in met olijfolie. Verhit de
grilpan op hoog vuur en voeg de stukken kip toe, gril de stukken kip tot deze gaar zijn en snijd elk stuk dan in dunne plakjes. Verwarm de
naanbroden in de oven. Besmeer 1 kant van een naanbrood met geitenkaas en verdeel er een handje rucola overheen. Voeg dan de stukjes kip toe. Maak het broodje af door er de heerlijke mangochutney over te verdelen. Eet smakelijk!