Een kalfsrollade met tomaatjes en rozemarijn is makkelijk te maken. Heerlijk mals vlees voor een perfect pronkstuk tijdens een diner of feestdagen. Klaar binnen 40 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kalfsrollade-met-tomaatjes-en-rozemarijn
Pel de ui en knoflooktenen en snijd de ui en halve ringen en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de kalfsrollade met peper en zout en was de cherry tomaatjes.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Verhit olijfolie in de middelgrote bakpan en bak hierin de kalfsrollade mooi bruin aan beide kanten. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze nog enkele minuten.
Schenk de kalfsfond erbij samen met de rozemarijn en laat het enkele minuten inkoken. Verplaats de kalfsrollade samen met de saus naar de ovenschaal.
Voeg de cherry tomaatjes toe en bak de rollade gaar in de oven voor ongeveer 20 minuten, exacte tijd is afhankelijk van je oven.
Laat de rollade eerst rusten voor je deze gaat aansnijden en verwijder de rozemarijn takjes. Serveer bijvoorbeeld met pommes duchesse en warme groenten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.