Licht en verfrissend gerecht, perfect voor de tijd van het jaar. Kabeljauw, snijbonen en noodles lente salade is het lekkerst met een glas witte wijn.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kabeljauw-snijbonen-en-noodles-lente-salade
Snijd de cherrytomaatjes in partjes en gebruik een dunschiller om de komkommer in dunne strips te snijden. Je kunt de komkommer ook in andere vormen snijden, mocht je dat willen.
Voor de dressing: pers het sap uit de limoen en gebruik ook de zeste. Breng op smaak met zout en peper en giet er langzaam olie in terwijl je met een garde roert. Blijf goed roeren totdat de dressing mooi glad is. De hoeveelheid olie die je nodig hebt is afhankelijk hoe je de smaak en dikte van de dressing wilt hebben.
Kabeljauw, snijbonen en noodles lente salade
Verhit olie in een grote bakpan en bak de kabeljauwfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant. Breng op smaak met peper en zout, en verdeel de vis over de borden. Giet wat van de limoendressing over het gerecht heen en serveer direct. Eet smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.