Weet jij al wat je tijdens de lunch gaat eten? Zoek niet langer en maak deze warme Italiaanse sandwich! Belegd met verse vleeswaren en heerlijke kaas.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 21-11-2015, dit recept is voor 3 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Start met de simpele maar heerlijke dressing. Pak een kom en garde en voeg een halve eetlepel citroensap toe. Het citroensap hoeft niet perse vers geperst te zijn.
Voeg 2 theelepels kappertjes en 3 eetlepels olijfolie toe. Meng goed en voeg dan 2 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden toe.
Meng goed tot een gladde dressing, je kunt altijd nog een beetje mayonaise toevoegen als de consistentie te waterig is. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de halve salami in dunne plakjes en zet aan de kant. Was en snijd de tomaten in plakjes.
Snijd het stokbrood in 3 gelijke delen en verdeel de salami plakjes, 3 plakjes coppa di parma, 3 plakjes gedroogde ham en 3 plakjes zachte Italiaanse kaas op elke helft van het brood, en houdt de bovenkanten apart.
Zorg ervoor dat de kaas aan de bovenkant zit, zodat het mooi kan smelten in de oven.
Zet de onderste helften van de Italiaanse sandwich in de oven onder de grill stand. Zodra de kaas mooi gesmolten is, haal je de broodjes uit de oven en verdeel de tomatenplakjes en slablaadjes.
Besmeer als laatste de bovenkanten van het stokbrood met de dressing, dit gaat het makkelijkste met de bolle kant van een lepel. Plaats de bovenkanten op de broodjes en geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.