Heerlijke en simpele Italiaanse groenten uit de oven, het perfecte bijgerecht met zoete tomaatjes en kruidige groenten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-10-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 45 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de courgette en aubergine, verwijder de uiteindes en snijd in blokjes. Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn.
Maak de champignons schoon met een borstel of keukenpapier en snijd door de helft of in kwarten als de champignons erg groot zijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Meng de courgette, aubergine, champignons, fijngesneden knoflook en gedroogde tijm en oregano. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel ruim met olijfolie.
Verdeel de groenten over een bakplaat en rooster deze ongeveer 20 minuten in de oven. Was ondertussen de tros cherry tomaatjes en besprenkel deze dan ook met olijfolie, peper en zout.
Leg de tomaatjes bovenop de groenten en rooster nog ongeveer 5 tot 10 minuten. De exacte tijd is afhankelijk van de oven en de grootte van de gesneden groenten. Serveer bijvoorbeeld met gnocchi alla romana, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.