Een overheerlijke herfstsalade met spek, linzen en kaas kan geserveerd worden als lunch of avondmaaltijd. Met heerlijke krokante walnoten en mosterddressing.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/herfstsalade-met-spek-linzen-en-kaas
Maak dan de karamel. Verwarm hiervoor suiker op zo laag mogelijk vuur en wacht rustig zonder te roeren, tot de karamel mooi gaat kleuren. Dit gaat erg snel, dus hou de karamel goed in de gaten. Zodra alle suiker een mooie kleur heeft gekregen, roer je voorzichtig de walnoten erdoor. Verdeel de walnoten over het bord en laat deze dan afkoelen.
Was indien nodig de sla en droog deze goed. Maak de makkelijke mosterddressing volgens dit recept, je kunt voor een nog makkelijkere versie de kruiden weglaten.
Herfstsalade met spek, linzen en kaas
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.