Smeer wat van deze zelfgemaakte groene olijventapenade op een toastje en stukje brood en sta versteld van de smaken en hoe simpel dit zelf te maken is!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/groene-olijventapenade
Rasp de Parmezaanse kaas en laat de olijven uitlekken.
Groene olijventapenade
Deze groene olijventapenade is heerlijk op een toastje of stukje brood. Goed te combineren met zongedroogde tomaten. In de meeste restaurants serveren ze deze groene olijventapenade met aïoli en knoflookboter met stokbrood terwijl je op je maaltijd wacht.
Je kunt de groene olijventapenade in een luchtdicht bakje tot 5 dagen lang bewaren in de koelkast. Geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.