Een absolute aanrader: deze gevulde eieren met zongedroogde tomaten maak je heel makkelijk snel zelf. Ideaal als hapje, tapas of tussendoortje.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 27-03-2015, dit recept is voor 5 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Kook de 5 eieren 7 minuten lang, de eidooiers moet na het koken nog een beetje zacht zijn. Dit vergemakkelijkt het mengen. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren zodra deze afgekoeld zijn en snijd doormidden.
Snijd een halve ui en de zongedroogde tomaten in zo fijn mogelijke stukjes. Lepel de eidooiers uit de gekookte eieren en vermeng met de mayonaise, mosterd, zongedroogde tomaten, ui en een klein handje Italiaanse kruiden.
Vul de eieren met het mengsel. Laat de gevulde eieren met zongedroogde tomaten tenminste 15 minuten afkoelen in de koelkast. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.