Een absolute aanrader: deze gevulde eieren met zongedroogde tomaten maak je heel makkelijk snel zelf. Ideaal als hapje, tapas of tussendoortje.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 27-03-2015, dit recept is voor 5 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Kook de 5 eieren 7 minuten lang, de eidooiers moet na het koken nog een beetje zacht zijn. Dit vergemakkelijkt het mengen. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren zodra deze afgekoeld zijn en snijd doormidden.
Snijd een halve ui en de zongedroogde tomaten in zo fijn mogelijke stukjes. Lepel de eidooiers uit de gekookte eieren en vermeng met de mayonaise, mosterd, zongedroogde tomaten, ui en een klein handje Italiaanse kruiden.
Vul de eieren met het mengsel. Laat de gevulde eieren met zongedroogde tomaten tenminste 15 minuten afkoelen in de koelkast. Geniet ervan!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.