Gestoomde wortelen bevatten alle smaken en vitamines nog! Serveer deze gestoomde wortelen met een zoet en bittere karamelsaus.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gestoomde-wortelen
Gestoomde wortelen
Maak in de tussentijd de saus klaar, deze is heel eenvoudig te maken. Meng boter en olijfolie samen in een klein sauspannetje. Plaats het sauspannetje op middel-laag vuur. Voeg de witte en bruine suiker toe zodra de boter gesmolten is, en meng deze goed samen met behulp van een garde. Voeg de balsamicoazijn toe zodra het suikermengsel ietswat ingedikt is. Hou nu even je adem in, hete balsamicoazijn is namelijk erg penetrant. Meng alles goed samen met de garde.
Verhit de saus opnieuw zodra de gestoomde wortelen klaar zijn. Garneer met fijngesneden peterselie of bieslook. Eet smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.