Gerechtsoort: stoom

4 Recepten

 


Dumplings met garnalen

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Vrij simpel maak je zelf dumplings met een vulling van garnalen en gehakt. Gestoomd op koolbladeren en geserveerd met een heerlijke soja en sesamolie dipsaus.


Gestoomde Parijse worteltjes

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Er is niets lekkerder dan verse wortels. Gestoomde Parijse worteltjes zien er niet alleen leuk uit, ze behouden al hun smaak en vitaminen.


Lemper ajam - kleefrijst met kipvulling

Kooktijd 2 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (44)

Je hebt ze vast wel eens gezien bij de toko, lemper ajam. Oftewel kleefrijst gevuld met kruidige kip. Het duurt even, maar dan heb je ook echt iets! Mm!


Gestoomde wortelen

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Gestoomde wortelen bevatten alle smaken en vitamines nog! Serveer deze gestoomde wortelen met een zoet en bittere karamelsaus.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.