Ohmydish.nl


Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Aardappelen uit de oven zijn altijd een goed idee voor een makkelijk bijgerecht. Probeer eens deze geroosterde Roseval aardappelen met knoflook, met een prachtige kleur én super lekker!

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook
50 minuten 4 personen Bijgerechten
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • 400 gram Roseval aardappelen
  • 4 knoflooktenen
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • olijfolie
  • peper en zout naar smaak
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook ingrediënten
↑ klik op de foto om te vergroten

Kookgerei nodig

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • oven
  • grote ovenschaal
  • snijplank & koksmes

Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie

Bereiden

50 minuten 4 personen Bijgerechten

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-roseval-aardappelen-met-knoflook


Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook maken – 50 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Was de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Het is niet nodig de aardappelen eerst te schillen. Pel de knoflooktenen en laat deze heel.

Plaats de aardappelstukken in de ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en een eetlepel gedroogde tijm.

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Meng goed en plaats de hele knoflooktenen her en der. Rooster de aardappelen dan mooi goudbruin in ongeveer 40 minuten. De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en de grootte van de aardappelstukken. Eet smakelijk!


Wat vind jij van dit recept?
2 stemmen


Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!


← Vorig recept
Dumplings met garnalen

Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.