Op zoek naar een leuk bijgerecht? Maak dan deze geroosterde hele bloemkool, recept voor 4 personen. Klaar in minder dan een uurtje.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-hele-bloemkool
Plaats de schoongemaakte bloemkool in de grote kom met de marinade erin. Bedek de gehele bloemkool met de marinade. Heb je geen kom die groot genoeg is? Dan kun je de bloemkool ook prima in een diep (soep) bord plaatsen. Giet de overgebleven marinade in de binnenkant van de bloemkool.
Geroosterde hele bloemkool
De marinade zal een heerlijke korst vormen aan de buitenkant van de bloemkool. Haal de hele bloemkool na 30 - 40 minuten uit de oven en laat een beetje afkoelen voordat je deze gaat serveren. Snijd de bloemkool in partjes, lekker voor bij een stukje vis of vlees. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.