Probeer eens deze mini gemarineerde pittige kipspiesjes voor je volgende feestje. Het citroensap maakt de kip extra mals en dus extra lekker.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gemarineerde-pittige-kipspiesjes
Gemarineerde pittige kipspiesjes
Verwarm je grillpan of barbecue en besprenkel de kipspiesjes met een beetje olijfolie. Grill de spiesjes ongeveer 3 minuten aan elke kant, afhankelijk van de grootte van de kipstukjes.
Wij maakten deze kleine kipspiesjes als onderdeel van een heel assortiment tapas gerechtjes om samen met vrienden van te genieten. Maar je kunt natuurlijk altijd grotere houten spiesen gebruiken en serveren als hoofdgerecht met bijvoorbeeld saté saus. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.