Heerlijk simpel doordeweeks recept voor gehaktballen, lekker met aardappelpuree. Recept voor 4 personen, klaar in een uurtje tijd.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gehaktballen-maken
Snijd de uien en knoflook in fijne stukjes. Voeg toe aan een grote kom en voeg het gehakt toe. Voeg zout, peper, knoflook, 2 eieren en paneermeel toe.
Gebruik een vork of je handen om van het mengsel gehaktballen te maken.
Verhit 300 gram boter in een braadpan met dikke bodem. Voeg de gehaktballen toe aan de braadpan zodra de boter gesmolten is.
Bak de gehaktballen in 15 minuten goudbruin op middelhoog vuur. Serveer de gehaktballen met bijvoorbeeld een lekkere aardappelpuree en een salade.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.