Heerlijk simpel doordeweeks recept voor gehaktballen, lekker met aardappelpuree. Recept voor 4 personen, klaar in een uurtje tijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 12-08-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 1 uur.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de uien en knoflook in fijne stukjes. Voeg toe aan een grote kom en voeg het gehakt toe. Voeg zout, peper, knoflook, 2 eieren en paneermeel toe.
Gebruik een vork of je handen om van het mengsel gehaktballen te maken.
Verhit 300 gram boter in een braadpan met dikke bodem. Voeg de gehaktballen toe aan de braadpan zodra de boter gesmolten is.
Bak de gehaktballen in 15 minuten goudbruin op middelhoog vuur. Serveer de gehaktballen met bijvoorbeeld een lekkere aardappelpuree en een salade.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.