Mild-pittig hapje van gefrituurde jalapeño pepers gevuld met mon chou en geitenkaas. Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 24-02-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Meng de roomkaas, geitenkaas, komijn en cayennepeper samen tot een zachte en gladde kaasvulling. Snijd de jalapeño pepers in de lengte aan 1 kant in en schep de zaadlijsten eruit.
Vul de pepers met het kaasmengsel, het beste kun je hier een spuitzak voor gebruiken. Een lepel werkt ook, maar is onhandiger. Klop het ei en de melk samen in een kom.
Meng de bloem samen met flink wat panko (Japans broodkruim) in een andere kom.
Paneer de jalapeño pepers door deze eerst door het eimengsel te halen en vervolgens door het panko en bloem-mengsel. Herhaal deze stap waar nodig.
Verhit zonnebloemolie of frituurolie tot een temperatuur van 170 graden Celsius in een frituur of een bakpan met dikke bodem. Frituur de gepaneerde jalapeño pepers voorzichtig.
Bak de pepers goudbruin. Serveer direct, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.