Vegan recept voor gebakken zoete aardappel nachos, een simpel maar heerlijk gerecht. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gebakken-zoete-aardappel-nachos
Meng 2 eetlepels maïsmeel, 1 theelepel chilipoeder en zout samen in een kleine kom. Verdeel dit mengsel over de zoete aardappelpartjes en bak deze 35 minuten lang in de oven. Schud de aardappelen een aantal keren om tijdens het bakken.
Snijd een halve rode ui, jalapeño peper en een rode paprika in stukjes. Laat de blikjes maïs en rode kidneybonen uitlekken.
Gebakken zoete aardappel nachos
Voeg er dan de rode paprika, maïs en rode kidneybonen aan toe. Bak dit 5 - 7 minuten mee. Voeg 1 eetlepel gedroogde oregano en een eetlepel komijnpoeder toe. Proef, en breng op smaak met extra chilipoeder en/of zout.
Haal de zoete aardappelpartjes uit de oven en besprenkel deze met (grof) zeezout. Verdeel over de borden en plaats de groentes er bovenop. Voeg eventueel crème fraîche toe, een salsa, guacamole of hummus naar keuze. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.