Mooie frambozen Charlotte Russe voor Pasen die smaakt naar een kwarktaart, gegarneerd met lange vingers en paas chocolaatjes. Perfect als pronkstuk op tafel
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frambozen-charlotte-russe-voor-pasen
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Klop de slagroom enkele minuten, tot ongeveer yoghurt dikte. Voeg vervolgens de naturel yoghurt en het frambozen mengsel bij de slagroom. Schenk het mengsel in de springvorm en bekleed de bovenkant met lange vingers. Dit zal uiteindelijk de onderkant van de taart worden. Laat de taart opstijven in de koelkast, dit zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.
Frambozen Charlotte Russe voor Pasen
Gebruik een mooi lint om de lange vingers op zijn plek te houden. Verdeel de overgebleven frambozen over de taart en decoreer met paas chocolaatjes om er de perfecte Paas taart van te maken. Smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.