Smaakvolle en licht voorafje. Een coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven en verse basilicumblaadjes. Recept voor 4 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-04-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de coeur de boeuf tomaten onder koud water en dep deze droog met behulp van een keukendoek.
Gebruik een scherp koksmes om de tomaten in filterdunne plakken te snijden. Snijd de zwarte olijven in dunne plakjes. Pel de rode ui en snijd deze in dunne halve ringen.
Verdeel de dunne plakken tomaat over 4 borden. Verdeel ongeveer 2 zwarte olijven per bord en voeg een klein beetje rode ui toe, maar niet teveel.
Breng op smaak met peper en zout en druppel er wat olijfolie en balsamico creme overheen. Garneer de carpaccio met verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.