Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven
😍 9Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven veganistisch

Smaakvolle en licht voorafje. Een coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven en verse basilicumblaadjes. Recept voor 4 personen.

10 minuten
4 personen
Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven ingrediënten
Recept coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 18-04-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
10 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Was de coeur de boeuf tomaten onder koud water en dep deze droog met behulp van een keukendoek.

Gebruik een scherp koksmes om de tomaten in filterdunne plakken te snijden. Snijd de zwarte olijven in dunne plakjes. Pel de rode ui en snijd deze in dunne halve ringen. 

Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven
Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven

Gerecht afmaken – 5 minuten

Verdeel de dunne plakken tomaat over 4 borden. Verdeel ongeveer 2 zwarte olijven per bord en voeg een klein beetje rode ui toe, maar niet teveel.

Breng op smaak met peper en zout en druppel er wat olijfolie en balsamico creme overheen. Garneer de carpaccio met verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

9 waarderingen
😍
9
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
63.71 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
7.02 g
5.52 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
3.43 g
0.58 g
Eiwitten
1.59 g
Vezels
2.72 g
Natrium
684.08 mg
Mineralen
Ijzer
0.8 mg
Calcium
51.32 mg
Magnesium
14.78 mg
Kalium
14.78 mg
Fosfor
36.36 mg
Koper
0.11 mg
Zink
0.4 mg
Jodium
0.52 µg
Selenium
0.04 µg
Vitamines
Vitamine C
17.99 mg
Vitamine D
0 mg
Vitamine A
0.03 mg
Vitamine B1
0.05 mg
Vitamine B2
0.05 mg
Vitamine B6
0.1 mg
Vitamine B12
0 µg
Foliumzuur
7.68 µg
Vitamine E
0.43 mg
Vitamine K
7.55 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.