Smaakvolle en licht voorafje. Een coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven en verse basilicumblaadjes. Recept voor 4 personen. Laat een reactie achter
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/coeur-de-boeuf-tomaten-carpaccio-met-zwarte-olijven
Was de coeur de boeuf tomaten onder koud water en dep deze droog met behulp van een keukendoek.
Gebruik een scherp koksmes om de tomaten in filterdunne plakken te snijden. Snijd de zwarte olijven in dunne plakjes. Pel de rode ui en snijd deze in dunne halve ringen.
Verdeel de dunne plakken tomaat over 4 borden. Verdeel ongeveer 2 zwarte olijven per bord en voeg een klein beetje rode ui toe, maar niet teveel.
Breng op smaak met peper en zout en druppel er wat olijfolie en balsamico creme overheen. Garneer de carpaccio met verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.