Met maar 10 minuten voorbereiding en 2 uur wachttijd is deze chocolade fudge heel makkelijk zelf thuis te maken! Recept voor 10 personen.
Met dit recept bewijzen we dat het maken van fudge helemaal niet moeilijk is.
Het is erg makkelijk te maken, met maar 10 minuten voorbereiding en 2 uur wachttijd heb je in no-time je zelfgemaakte chocolade fudge! Heerlijk om te serveren bij de koffie of thee.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 28-03-2016, dit recept is voor 10 personen en duurt 2 uur 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Smelt 50 gram ongezouten boter in het kleine sauspannetje op laag vuur.
Zodra de boter gesmolten is giet je de inhoud van 1 blik gecondenseerde melk erbij. Meng de boter en de gecondenseerde melk goed door elkaar met behulp van een garde, totdat je een glad mengsel overhoudt.
Snijd de pure chocolade in grove stukken en voeg toe aan het pannetje. Meng rustig door elkaar totdat je een glad mengsel overhoudt.
Bedek een rechthoekige of vierkante ovenschaal met bakpapier en giet daarin het mengsel. Laat de chocolade fudge tenminste 2 uur lang afkoelen, bijvoorbeeld in de koelkast of in een koele kelder.
Haal na 2 uur de chocolade fudge uit de koeling en snijd deze in een vorm die jij wilt. De chocolade fudge kan een dag of 5 lang in de koeling bewaard worden. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.