Onze variant van een heerlijke simpele chili con carne die je in een half uurtje op tafel kunt zetten. Recept voor 4 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/chili-con-carne
Pel en snijd de ui en knoflook zo fijn mogelijk. Haal de zaadlijsten uit de paprika's en snijd deze dan in fijne blokjes. Was en snijd de lente uitjes in fijne plakjes en zet aan de kant.
Verhit een scheutje olijfolie in een bakpan en fruit daar de uien en knoflook in op middelhoog vuur. Voeg gemengd gehakt toe en bak rul. Voeg er dan de blokjes paprika, de tomatenpuree en alle kruiden aan toe.
Bak alles een aantal minuten mee en voeg de tomatenblokjes en runderbouillon toe. Plaats een deksel op de bakpan en laat 15 tot 20 minuten lang pruttelen.
Voeg op het laatst de rode kidneybonen toe en bak mee. Breng op smaak met meer kruiden, peper en zout. Garneer het gerecht met lente ui.
Eet smakelijk! Tip: Deze chili con carne is heerlijk met witte rijst en speciaalbier. Smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.