Deze cherry tomaten clafoutis is makkelijk om te maken. Een heerlijke taart met eieren, kaas en kruiden. Lekker als lunch of avondeten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-01-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 45 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een taartvorm in met boter.
Meng de eieren samen met volle melk en crème fraîche tot een glad mengsel. Voeg bloem en grana padano toe en breng op smaak met een eetlepel gedroogde oregano, peper en zout.
Schenk het mengsel in de taartvorm. Was de cherry tomaatjes en snijd deze doormidden. Verdeel de tomaatjes over het beslag met de snijkant naar boven.
Bak de clafoutis gaar en mooi goudbruin in ongeveer een half uur. De exacte tijd hangt af van de oven, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.