Camembert in bladerdeeg uit de oven
😍 11Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Camembert in bladerdeeg uit de oven vegetarisch

Wauw! Camembert in bladerdeeg uit de oven met gedroogde cranberry's en walnoten. Zó lekker! Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.

25 minuten
4 personen
Camembert in bladerdeeg uit de oven ingrediënten
Recept camembert in bladerdeeg uit de oven

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 13-01-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
25 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Verhit de oven tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Bedek de bakplaat met bakpapier. Ontdooi 3 vellen bladerdeeg. Bestuif het werkblad met wat bloem.

Rol de bladerdeegvellen uit en maak 1 groot vel door de 3 kleinere bladerdeegvellen aan elkaar te plakken. Gebruik daar een siliconen kwast en een eidooier van 1 ei voor.

Leg de camembert in het midden van het bladerdeeg. Meng de walnoten samen met een handvol gedroogde cranberry's.

Bedek de bovenkant van de camembert met de cranberry's en walnoten. Voeg dan 1 eetlepel basterdsuiker toe. 

Camembert in bladerdeeg uit de oven
Camembert in bladerdeeg uit de oven

De camembert in bladerdeeg uit de oven bakken – 10 minuten

Vouw het deeg op een nette manier naar binnen om een pakketje van de camembert te maken. Voeg eventueel meer eidooier toe als je merkt dat het pakketje niet dicht wil blijven zitten.

Bak de camembert in bladerdeeg 15 minuten lang in de voorverwarmde oven. Geniet van dit simpele, maar heerlijke kaaspakketje met een lekker glas rode wijn erbij. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

11 waarderingen
😍
11
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
381 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
39.84 g
6.25 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
19.24 g
13.29 g
Eiwitten
9.49 g
Vezels
2.92 g
Natrium
161.96 mg
Mineralen
Ijzer
1.17 mg
Calcium
54.85 mg
Magnesium
32.6 mg
Kalium
32.6 mg
Fosfor
156.19 mg
Koper
0.3 mg
Zink
1.12 mg
Jodium
6.25 µg
Selenium
3.5 µg
Vitamines
Vitamine C
3.11 mg
Vitamine D
0.43 mg
Vitamine A
24.31 mg
Vitamine B1
0.21 mg
Vitamine B2
0.22 mg
Vitamine B6
0.35 mg
Vitamine B12
0.18 µg
Foliumzuur
28.93 µg
Vitamine E
0.15 mg
Vitamine K
0.06 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Camembert in bladerdeeg uit de oven"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.