Stevige trek? Dit broodje gerookte zalm en komkommer roomkaas is geïnspireerd door 1 van onze lunches in Bordeaux stad in Frankrijk.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/broodje-gerookte-zalm-en-komkommer-roomkaas
Dit recept is 100% geïnspireerd door Dominique en Yves van het Arty Café (foto onderaan) toen wij Bordeaux stad bezochten. Bezoek hun website hier!
Rasp 1/4e komkommer door de middelgrote opening van je rasp in een kleine kom. Meng dan 2 eetlepels crème fraîche, sap van een halve citroen en peper & zout door elkaar. Proef, en voeg eventueel meer crème fraîche toe.
Broodje gerookte zalm en komkommer roomkaas
Lunch bij arty cafe Bordeaux
Onze inspiratie voor dit recept komt van het Arty Café in Bordeaux stad. Marco koos voor de zalm, Veronique had een variatie op een klassiek Frans gerecht genaamd Tartiflette (klik hier voor het recept). Zij hebben dat broodje "artyflette" genoemd, naar de naam van het café.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.