Deze bladerdeegrol met gehakt en ei is heerlijk hartig met verschillende soorten kruiden. Perfect als hapje tijdens de paasbrunch.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bladerdeegrol-met-gehakt-en-ei
Breng het gehakt op smaak met gerookte paprikapoeder, gemberpoeder, venkelzaad, kerriepoeder, mosterd, peper, zout en een ei. Voeg een handvol paneermeel toe, voeg niet teveel toe want dan zal het gehakt te droog worden.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bladerdeegrol met gehakt en ei
Verdeel de gekookte eieren in plakjes met een eiersnijder of mes en leg de helft dakpansgewijs op het gehakt. Verdeel de 2e helft gehakt over het ei en maak af met de resterende plakjes ei.
Bladerdeegrol met gehakt en ei rollen
Vouw het deeg om het gehakt en de eieren om een rol te maken en zorg dat deze goed dicht is. Verplaats de bladerdeegrol naar de bakplaat bekleed met bakpapier. Klop het laatste ei los met een beetje water en bestrijk hier de bladerdeegrol mee. Bak de bladerdeeg rol ongeveer 20 minuten lang in de oven, of tot deze mooi goudbruin is geworden. Laat deze heel kort afkoelen en verdeel deze dan in plakken, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.