Een heerlijke combinatie van biefstuk met ras el hanoutsaus. Met spaghetti, pastinaak en boerenkool. Recept voor 2 personen. Laat een reactie achter
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/biefstuk-met-ras-el-hanoutsaus
Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Haal de biefstukken uit de koelkast en laat deze tot ongeveer kamertemperatuur komen.
Snijd de boerenkool in kleinere stukken als dat nog niet het geval is. Schil de pastinaak en snijd dan in kleine blokjes.
Voeg de spaghetti toe aan het water zodra deze kookt. Kook de pasta aan de hand van de instructies op de verpakking. Verhit wat boter en olijfolie in een kleine bakpan.
Dep de biefstukken droog met behulp van keukenpapier en bak aan beide kanten in 3 minuten gaar. Leg de biefstukken dan op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat rusten.
Je kunt de biefstukken ook in een oven op een lage temperatuur bewaren. Voeg wat meer boter toe zodra deze gesmolten is en roer er de ras el hanout doorheen.
Kook 2 - 3 minuten lang en breng op smaak met peper en zout. Meer hoeft je niet te doen om een heerlijke ras el hanoutsaus te maken. Verhit in de tussentijd olijfolie in een grote bakpan en voeg de pastinaak blokjes toe.
Schud na 2 minuten om en voeg dan de boerenkool toe. Bak nog een aantal minuten mee. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Verdeel de boerenkool en pastinaak over 2 borden. Giet de pasta af en voeg toe aan de borden. Snijd de biefstuk in plakken en plaats bovenop de pasta.
Giet er de ras el hanoutsaus overheen en garneer het gerecht met gesneden verse peterselie. Eet smakelijk!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.