Een heerlijke combinatie van biefstuk met ras el hanoutsaus. Met spaghetti, pastinaak en boerenkool. Recept voor 2 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/biefstuk-met-ras-el-hanoutsaus
Biefstuk met ras el hanoutsaus
Verhit wat boter en olijfolie in een kleine bakpan. Dep de biefstukken droog met behulp van keukenpapier en bak aan beide kanten in 3 minuten gaar. Leg de biefstukken dan op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat rusten. Je kunt de biefstukken ook in een oven op een lage temperatuur bewaren.
Voeg wat meer boter toe zodra deze gesmolten is en roer er de ras el hanout doorheen. Kook 2 - 3 minuten lang en breng op smaak met peper en zout. Meer hoeft je niet te doen om een heerlijke ras el hanoutsaus te maken.
Verhit in de tussentijd olijfolie in een grote bakpan en voeg de pastinaak blokjes toe. Schud na 2 minuten om en voeg dan de boerenkool toe. Bak nog een aantal minuten mee. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Verdeel de boerenkool en pastinaak over 2 borden. Giet de pasta af en voeg toe aan de borden. Snijd de biefstuk in plakken en plaats bovenop de pasta. Giet er de ras el hanoutsaus overheen en garneer het gerecht met gesneden verse peterselie. Smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.