Een salade heeft altijd iets krokants nodig! Probeer deze biefstuk en rode bieten chips salade eens. Geserveerd met een makkelijke balsamico dressing.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/biefstuk-en-rode-bieten-chips-salade
Schil ondertussen de rode bieten en snijd deze in zeer dunne schijfjes, hiervoor kun je het beste een mandoline gebruiken. Dep ze droog met keukenpapier. Was de andijvie of andere soort sla en snijd de andijvie in kleinere stukken. Maak een zeer simpele dressing door de balsamico azijn en olijfolie te mengen en op smaak te brengen met peper en zout. Snijd de komkommer in dunne linten met de mandoline, of gebruik hiervoor een dunschiller.
Biefstuk en rode bieten chips salade
Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit olijfolie in een grote bakpan en bak de biefstukken aan beide kanten voor ongeveer 3 minuten. Afhankelijk hoe je de biefstuk het liefste eet. Laat de biefstuk enkele minuten rusten voor je deze gaat snijden.
Verdeel de andijvie of sla over de borden, je kunt zelf kiezen hoeveel sla je gebruikt. Verdeel dan ook de komkommerslierten en balsamico dressing. Snijd de biefstukken in stukjes en verdeel over de salade. Maak de salade af met de bietenchips. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.