Heerlijk frisse aardbeiensalade met geitenkaas en balsamico vinaigrette. Een makkelijke salade die perfect is voor de zomer.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 03-09-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de gemengde sla en scheur deze in kleinere stukken. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in kleinere stukken.
Voeg de gemengde salade toe aan een grote kom en meng de gesneden aardbeien er doorheen. Verkruimel wat geitenkaas bovenop de salade.
Meng balsamico azijn, zeezout en honing. Voeg geleidelijk olijfolie toe en meng met een garde tot een gladde dressing.
Voeg de vinaigrette (dressing) toe aan de geitenkaas salade of serveer de dressing apart om zelf te kunnen bepalen hoeveel sla-dressing je gebruikt. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.